Chiquita sampling in Belgium

Train travelers in Belgium’s main train stations will have the chance of been offered a ‘Chiquita smoothie’ this morning.

The samples are handed out together with free daily Metro (Concentra Group).

The campaign is the kick-off of the new Chiquita “positivity challenge” where Metro readers can win prizes like a trip to Costa Rica.

2 Responses to “Chiquita sampling in Belgium”

  1. Joris Says:

    Van een verband tussen de gratis smoothie en “Metro” was in het station van Antwerpen niets te merken. De krant werd nergens vermeld en er werden ook geen kranten uitgedeeld (rond 08:00 uur). Gelukkig weet ik nu waarom ik het drankje in mijn handen geduwd kreeg!

  2. Joris Says:

    Op 7 mei 2009, was er een gelijkaardige campagne: in de Metro stond op de laatste bladzijde een paginagrote advertentie voor ‘Petit Déjeuner’ van LU, op dezelfde ochtend werden deze koekjes in het station Antwerpen-Centraal uitgedeeld. Zonder dat er een duidelijk verband was tussen Metro en Lu, weliswaar.